dijous, 4 de febrer del 2010

La pantera negra.

La pantera és un animal de color negre, és un animal terrestre, li agrada menjar carn, té quatre potes, li agrada grunyir, és molt suau i viu en la selva.La pantera negra és la més rara de tots els lleopards tacats. Els seus ulls són verds esmeralda i destaquen en habilitat, el que la fa destacar sobre altres gats grans.La pantera negra té vista aguda i bona visió en la nit. També posseïx un sentit perspicaç del olfacte i l'oïda. Després de la caça, menjarà el que vulga i amagarà el cadàver en un arbre i tornarà per a menjar-ho després.

Són animals solitaris excepte en l'època reproductora. El període de gestació dura més o menys 3 setmanes i la femella dóna a llum una camada de entre 1 i 6 cries.



Com un caçador, la pantera negra és un perseguidor, no un corredor. Camina esplai i s'arrastra molt prop de la seua pressa. Acostant-se furtivament i pot tardar hores. La pantera negra esta callada i cautelosa. Les seues potes són suaus, mentres que el pèl en les seues cames absorbeix el soroll. El pelatge li permitix mexclar-se o perder-se amb el fons de la selva. Més pretenciosament, la seua pressa no pot veure-la. Degut al seu estil silencios i la seua habilitat de quedarse oculta és coneguda com ''l'esperit del bosc".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada