dijous, 12 de novembre del 2009

Crepúsculo en Madrid!

Després de dies d'espera, per fí ha arribat un dels dies més especials per a les fans de la saga. Hui 12 de novembre Taylor Lautner, Chris Weitz, Kristen Stewart i Robert Pattinson han visitat la capital en un gala especial per a presentar la segona pel·licula, Luna Nueva. La gala ha durat 2 hores aproximadament, en ella hem pogut escoltar al grup '' No way out'' i entre altres cançons hem sentit ''Sed'' que formara part de la banda sonora de Luna Nueva, tant en Espanya com en Sud-Amèrica. Després ens han fet un espectacle els Vulturis i una serie de acrobàcies fetes per el grup d'homes-llop. I per fi, el moment mes esperat, l'entrada de els tres protagonistes i el director. Ells han baixat del escenari i han anat firmant llibres, revistes i els braços de les fans.

Quant els han fet pujar s'han assentat a unes cadires i amb ajuda de dos traductores, respongueren a les preguntes enviades a traves de la web de Coca-cola. Després de respondre a totes les preguntes i a una videoconferència que no s'ha pogut veure per un fall tècnic, dues afortunades han pogut abraçar i conèixer de prop als quatre. A continuació s'han tingut que anar i els que es trobaven dins de la plaça de bous han vist la pel·lícula de Luna Nueva. Però a aquells que estaven veient la gala en directe a traves del facebook, sens ha acabat l'emissió.

Però, no passe res, en menys d'una setmana podrem tornar a veure als nostres protagonistes fent els seus papers de Jacob Black, Bella Swan i Edwuard Cullen.



Recordeu, 18 de novembre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada