dissabte, 25 de setembre del 2010

Recomanació

Bon dia a tots i a totes! Hui, m'ha agradaria recomanar-vos una pel·lícula que és una de les meues preferides, a més, crec que totes les persones haurien de veure-la. Es tracta de Titanic !

Tot el món coneix la història d'aquest vaixell però, de conèixer-la a veure-la és molt distint. Com tots sabeu, tracta sobre l'enfonsament del Royal Mail Steamship Titanic (el nom complet), a la vegada que es creua pel mig una de les més meravelloses històries d'amor, Rose i Jack. Rose estava interpretada per Gloria Stuart que és l´anciana i Kate Winslet que és la jove i Jack, interpretat per Leonardo Di Caprio. A continuació els podem veure en l'escena més famosa d'aquesta pel·lícula:


Va ser la pel·lícula més taquillera del món des de la seua estrena, l'any 1997 fins al 2010 quan Avatar, del mateix director, James Cameron, la va superar. Va ser nominada a 14 premis Oscar, convertint-se en la més nominada als Oscars, a més va ser candidata de 8 Globus d'Or, a 10 premis BAFTA i a 3 premis SAG entre 1997 i 1998 .
De totes aquestes nominacions va guanyar:
·Premi Oscar a la millor Pel·lícula
·Premi Oscar al millor Director
·Premi Oscar al millor Muntatge
·Premi Oscar a la millor Fotografia
·Premi Oscar al millor Direcció d'Art
·Premi Oscar a la millor Banda Sonora (James Horner)
·Premi Oscar a la millor cançó original (My hearts will go on de James Horner)
·Premi Oscar al millor Disseny de Vestuari
·Premi Oscar al millor So
·Premi Oscar a la millor Edició de So
·Premi Oscar als millors Efectes Visuals.
·Globus d'Or a la millor Pel·lícula-Drama
·Globus d'Or al millor Director
·Globus d'Or a la millor Banda Sonora
·Globus d'Or a la millor Cançó Original
·Premi SAG a la millor Actriu de Repartiment

Aquesta pel·lícula és un clàssic i tot el món hauria de veure-la perquè encara que sabem com acaba, és molt emocionant i impactant com ocorre tot, gràcies a ella et pots adonar de quina magnitud va tindre aquest desastre marítim. Per a finalitzar hui, us vull deixar amb la cançó de la pel·lícula, My hearts will go on de James Horner, interpretada per Celinde Dion:



Ah, si, per últim volia dir que James Cameron anuncià fa poc que tornaria a rodar Titanic però aquesta vegada en 3D i que el més possible és que s'estrenarà al 2012, coincidint amb el centenari de l'enfonsament.

4 comentaris:

  1. ostia roci, estic molt contenta amb el teu resum i amb la pel·lícula que és molt bonica, per cert com no me tornes a solsona et fotré!

    ResponElimina
  2. Gràcies pel teu comentari =D però ell serà meu per sempre!

    ResponElimina
  3. L'article està molt bé, però la llista de premis és massa llarga.
    Corregeix: haurien de veure-la, l'enfonsament, l'escena, més taquillera, hauria de veure-la, gràcies, et pots adonar, us vull deixar, de l'enfonsament.

    ResponElimina