dilluns, 11 d’octubre del 2010

Cumpliria 70 anys.

Hui, 9 d'Octubre és un dia molt especial per a tots el valencians, celebrem l'entrada de Jaume I en València, és el Dia de la Comunitat Valenciana, la nostra Comunitat. Però, a més, aquesta data té importància mundial, perquè hui, fa setanta anys, va nàixer un dels cantats i compositors més rellevants de tota la història de la música, John Lennon.
Va ser el fundador del mundialment conegut The Beatles, compost per ell mateix, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr. Junts, van llançar dotze discos al mercat entre 1963 i 1970. Després de la dissolució del grup, va seguir composant, una de les seues cançons més famoses va ser Imagine.
Tots el seus seguidors i seguidores li rebran homenatge en els distints països del món, perquè encara que era un dels millors en quant a l'àmbit musical, també va ser un gran activista per la pau. En la seua carrera en solitari van dominar les cançons pacifistes, com la anterior dita Imagine i Power to the People.
Des de que era ben jovenet, cantava i composava i aixó, és el que va fer fins al seu últim dia de vida, el 8 de decembre de 1980 enfront de sa casa per un fan anomenat, Mark David Chapman. Eixe mateix dia, John Lennon li havia firmat una edició.

Per últim, os deixe amb algunes de les cançons més conegudes de John Lennon i el seu grup The Beatles.
Imagine


Let it be


Help


Yesterday

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada