dijous, 21 d’octubre del 2010

Amistat

Amics. Persones que són molt important en la vida, sobretot en l'adolescència, que és quan més els necessitem. Persones que sempre estan al teu costat quan ho necessites; persones que t'eixuguen les llàgrimes i que farien el que fora necessari perquè eixes llàgrimes no hagueren caigut; persones que et fan riure fins que et fa mal la panxa; persones que abans de que et passe alguna cosa ja saben que et passa. Aquelles persones que et volen amb els teus defectes i que disfruten amb les teus virtuts; persones que quan veuen un somriure en la teua cara ells també somriuen, perquè s'alegren per tu.

Aquesta frase és d'un filòsof indi anomenat Rabindranath Tagore:
La verdadera amistad es como la fosforescencia, resplandece mejor cuando todo se ha oscurecido.

I té raó, quan pareix que tot s'acabat, que tot s'ha tornat fosc i no trobes la forma de ser feliç, són ells els que et trauen d'eixa obscuritat, els que intenten que et sentes millor i el teu somriure torne a estar en la teua cara. Amics.

Encara que d'aquest tipus d'amics es poden trobar molt pocs en la vida, però gràcies precisament a la vida i a les circumstàncies que t'ocorren, descobreixes quines ho són en realitat i quines no. I et dones compte de les que són realment importants i que tens que fer tot el possible per no allunyar-te d'elles mai.

Aquesta frase es de Louis Charles Alfred de Musset, un poeta francès:
Lo malo del amigo es que nos dice las cosas desagradables a la cara; el enemigo las dice a nuestras espaldas y como no nos enteramos, nada ocurre.

Aquesta frase m'agrada perquè em sent una mica identificada i les persones que de veritat em coneixen saben perquè la fique i eixes persones són els meus vertaders amics. I és clar, no volia anar-me sense ficar-la.

Per últim ficaré una vídeos:


Bona nit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada