dissabte, 31 d’octubre del 2009

La xica que somniava amb un misto i un bidó de gasolina (Millenium 2)

Sinopsi de Millenium 2, La xica que somniava amb un misto i un bidó de gasolina
Lisbeth Salander és la dona més buscada del país. Dos col·laboradors de Millennium, a punt de traure a la llum un escàndol sobre el comerç sexual en Suècia, han sigut brutalment assassinats i les empremtes de Lisbeth estan en el arma homicida, el que afegit al seu historial de comportament venjatiu i impredictible, la convertixen oficialment en un perill per a la societat.

Però, ningú pot trobar-la. Mentrestant, Mikael Blomkvist, redactor en cap de Millennium, no creu el que es diu en les noticies i sabent que Salander és feroç quan es sent amenaçada, està desesperat per trobar-la abans que la policia. A mesura que van encaixant las peces del trencaclosques, Blomkvist es enfrontarà a perillosos criminals incloent al gegant ros, un temible i enorme perdonavides incapaç de sentir dolor.

Blomkvist traurà també a la llum algunes dades aterridores sobre el passat de Salander. Ficada en mans d'institucions psiquiàtriques des de els 12 anys i declarada legalment incapacitada als 18, és una jove desfeta i confusa producte d'un sistema injust i corrupte. Encar que Lisbeth és més un àngel venjador que una víctima indefensa, i arremet amb ira damunt els que l'han ferida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada