diumenge, 27 de desembre del 2009

Libra (23/9 - 23/10)

Els libra es troben entre els signes més civilitzats del zodíac. Tenen encant, elegància i bon gust, i són amables i pacífics. Els agrada la bellesa i l'harmonia i són capaços de ser imparcials davant els conflictes. No obstant, una vegada que han aplegat a una opinió sobre alguna cosa, no els agrada que se'ls contradiga. Els agrada contar amb el suport dels demés.
Un libra tendix a ser sensible a les necessitats dels demés i sol ser molt sociable. No suporten el conflicte i la crueltat i són molt diplomàtics davant els conflictes. Saben valorar els esforços i els agrada viure i treballar en equip.
El costat negatiu d'un libra és frívola i és fàcil que canvie d'opinió o de lleialtats. No els agrada la rutina i moltes vegades els falta la capacitat d'enfrontar-se als demés. Els encanta el plaer, i açò els pot dur a cometre certs excessos en la seua vida. Són molt curiosos, el que pot ser un virtut si el invertixen en descobrir noves coses, però també un defecte si els duu a ficar-se massa en la vida o els assumptes dels demés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada