diumenge, 27 de desembre del 2009

Virgo (23/8 - 22/9)

L'únic signe representat per una dona, és un signe caracteritzat per la seua precisió, el seu convencionalisme, la seua actitud reservada i el seu afan, a vegades fins obsessiu, amb la neteja. Solen ser observadors i pacients. Poden parèixer freds, i de fet els costa fer grans amics.
El fet de que moltes de les seues relacions amb altres resulten ser superficials és perque en realitat tenen falta de seguritat en les seues emocions i opinions. Prefereixen actuar amb reserves i amb una disposició agradable. Solen ser discrets, amables i divertits amb altres persones.
Tenen encant i dignitat fins al punt que a vegades els varons poden pareixer un poc afeminats, encara que no ho siguen. Són metódics, estudiosos i els agrada la lógica, també aprendre, i són capaços d'analitzar les situacions més complicades. No obstant això, a vegades són tan meticulosos que retrasen la conclusió de proyectes complicats. Són molt intuitius i són capaços de vore tots els costats d'un argument, el que ocasiona que els coste aplegar a conclusions fermes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada