diumenge, 21 de març del 2010

El lloro més menut

El lloro més petit del Món en vida silvestre medix quasi el mateix que el polza d'un adult ( el microloro medix uns 8 centímetres d'alt i pesa aproximadament 11.5 grams), i és més menut que alguns dels insectes amb els quals compartix el bosc.
A aquesta petita au se la troba en totes les terres tropicals i subtropiclas de Nova Guinea i habita fins els 800 metres. La diferencia entre encuentra en todas las tierras tropicales y subtropicales de Nueva Guinea y habita hasta en una altura de 800 metros. La diferencia entre mascles i femelles són les marques en el cap. El seu plumatge és verd a excepció de las parts interiors que tenen un to amarillent.

Per primera vegada es va lograr filmar-se a aquest lloro per part d'un grup d'exploradors en Nova Guinea, és per això el que es sap d'aquest microloro és relativament poc ja que no ha sigut possible criar-lo en cautivitat.
Així com aquest lloret existeixen moltes especies de les quals se sap molt poc i fins i tot algunes que ni sabem de la seua existencia però conéixer-las és molt important per a que poguem aprendre molt sobre elles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada