diumenge, 21 de març del 2010

Porsche 550 Spyder.

Fa més de 50 anys que James Dean va perdre la vida en un accident al volant del seu Porsche 550 Spyder, al qual va apodar amb el nom de Little Bastard (Petit Bastard). Aquell dia ( 30 de septembre de 1955) James va xocar contra un Ford Custom Tudor i degut a les seues ferides que va sofrir en l'accident va morir de camí a l'hospital.

A partir d'aquest accident començà la història negra d'aquest Porsche 550 Spyder. Quan intentaben traslladar-lo el conductor del camió va morir al ser aplastat pel Little Bastard. Més tard el cotxe seria vendut a un preparador d'automòbils i quan va aplegar al taller, és va caure damunt d'un mecànic trencant-li les cames. El preparador asustat decidí mandar al Porsche al desballestament .
Troy McHenry, un metge, va comprar el motor del Little Bastard, després de reemplazar el motor en el seu cotxe, va eixir a probar-lo i va morir en un accident. McHenry havia comentat a un amic, la compra que havia fet; aquest home adquirí la transmisió del cotxe. La va usar en el seu cotxe i va sofrir un greu accident (encara que va sobreviure). El comprador de les rodes no va tindre aquesta sort.

Després, l'automòbil del actor fou reconstruit, i el garatge on es guardava és va incendiar. Fou exhibit en Sacrament, és va caure del pedestal on és trobava i li va trencar la cadera a un adolescent. Més tard, en Oregon, el camió que el transportava va patinar i s'estavellà contra la façana d'una botiga. Finalment, en 1959, es va partir en 11 parts mentres estava recolzat en una sòlida base d'acer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada