diumenge, 21 de març del 2010

El xiquet del mig milió de dòlars.

Aquesta és la història de Aashish Nanak. Aquest xiquet de 8 anys, ha guanyat mig milió de dòlars amb el poker online. El menor, natural de l'Índia, va utilitzar els dades bancàries d'un familiar per a jugar habitualment al poker online. Fou després de que el xiquet aconseguira un premi de més de 22 milions de rupies índies -uns 500.000 dòlars- quan la companyia va descobrir la seua identitat. Ara li neguen el premi al incomplir la edat mínima legal per a jugar.

El nom de l'empresa és un secret. Les úniques declaracions textuals que s'han arreplegat corresponen a la mare del menor, que es veu obligada a cuidar-lo mentres neteja en un hotel. La senyora Nanak ha reconegut que el seu fill juga en línia des de que tenia 6 anys.
Alguns clients habituals del hotel coneixien la situació. Asseguren que el xiquet guanyava el suficient per a garantir als seus pares el pagament del lloguer de la casa. Són onze germans.

La resolució del cas l'estudia un tribunal de Nueva Delhi. Els advocats asseguren que els diners pertany a la família Nanak. Argumenten que les dades del registre pertanyen al oncle de Aashish i que en anteriors ocasions sí s'ha procedit al pagament de cantitats més petites.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada